Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Van a férjem, a két gyermekem és a konyhai robotgépem. Mi így vagyunk egy nagy család!

Azt gondolom, hogy valahol ugyanolyan életet élek, mint bármelyik dolgozó többgyermekes családanya. Szerintem manapság senkinek sincs arra ideje, hogy akár órákat a konyhában töltsön, éppen ezért nagyon fontos minden olyan recept, praktika, konyhai eszköz vagy kisgép, ami a munkánkat segítheti. Az egyik kedvencem az Electrolux Assistent robotgépem, mely szinte mindent megcsinál helyettem a konyhában: tésztát dagaszt, ha éppen pizzát vagy kenyeret sütök, habot ver, ha egy gyors süteményt szeretnék készíteni vagy akár húst is aprít és darál. Nálam már ez a kis gép az 5. családtag. Azt szoktam mondani viccesen, hogy van a férjem, a két gyerekem és a robotgépem a konyhában.


0
Tovább

Sütőtökös chia puding

A férjem imádja az édességeket, de ebben is törekszem a tudatosságra, és a legtöbbször egészséges nassolni valókkal lepem meg őt. Már javában tart a sütőtök szezon, így egy sütőtökös chia pudingot készítettem neki, ami bizony nagy sikert aratott és a legtöbb reggelt ezzel indítja.

A receptért kattintsatok:

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20161106-chia-puding.html

A recept elkészítésénél az Electrolux termékei voltak a segítségemre.


0
Tovább

Gőzzel sütni?! Igen!

A gőzzel sütést a Michelin-csillagos séfek világszerte már régóta használják a gasztronómiai alkotásaik elkészítéséhez, így gondoltam, kipróbálom. Örülök, hogy mindez már nemcsak egy éttermi nagy konyhában lehetséges, hanem akár otthon is. Az Electrolux gőzsütőm lényege, hogy forró levegővel süt, emellett ha kell, gőzzel párol vagy éppen egyszerre süt és párol. Így akár egy teljesen hagyományos alapanyagból is egy egészen különleges étel születik. A gőz segítségével az ízek egészen új világába kóstolhatunk bele.


0
Tovább

Karácsonyi készülődés

Kisgyermekkorom óta imádom a karácsonyt, hiszen a családunkban mindig nagy hangsúlyt kapott a karácsonyi felkészülés. Együtt készítettük a díszeket, sokszor saját készítésű ajándékokkal leptük meg egymást, így már novemberben javában folytak az előkészületek. Természetesen a közös sütés-főzés a nagymamámmal is része volt az egésznek, az illatok, az ízek, a hangulat máig élénken él az emlékezetemben. Amikor nekem is lett családom szerettem volna továbbvinni a hagyományokat, így minden évben együtt készülünk Edvinnel és a fiúkkal az ünnepekre.


0
Tovább

Meggyel töltött kókuszos csokigolyók

A gyermekeim imádják a kókuszgolyót, azonban ez az édesség hagyományosan sok-sok cukrot és fehér lisztet tartalmaz, a kekszalapnak köszönhetően. Úgy gondoltam új köntösben készítem el, így pisztácia lett az alapja, egy kis mézzel édesítve. Az eredmény önmagárért beszél, hiszen a pillanatok alatt elfogyott az összes.

Ha szeretnétek Ti is elkészíteni, kattintsatok a receptre?

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20161106-kokuszos-csokigolyok.html

A recept elkészítésénél az Electrolux termékei voltak a segítségemre.


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek