Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Banánkenyér

Azt hiszem a banán az egyik olyan gyümölcs, amit szinte minden gyerek kivétel nélkül szeret. Így vannak ezzel az én fiaim is, így minden süti amiben benne van pillanatok alatt elfogy. A banán tele van kalciummal, így védi és erősíti a csontjaikat. Igazi energiabomba, így az edzések és a különórák előtt feltölti őket. Természetesen igyekszem egészséges hozzávalókkal variálni ezt a nagyszerű gyümölcsöt, így gyakran készül belőle banánkenyér mandulaliszttel, mézzel és kókuszolajjal, amit utána magukkal tudnak vinni az oviba és a suliba is. Egyszerűen imádják.

Ha Ti is szeretnétek elkészíteni kattintsatok a receptért:

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20161106-kenyer.html

A recept elkészítésénél az Electrolux termékei voltak a segítségemre.

 


0
Tovább

Egy Kirándulós nap

Amint az időm engedi a családdal együtt nekivágunk egy kellemes kirándulásnak. Imádunk barangolni az országban.

 


0
Tovább

Végre itt a sütőtök szezon!

Az ősz az egyik kedvenc évszakom. A színek, a táj, és természetesen az évszak inspirálta ételek. Ilyenkor a sütőtök szezonban édes és sós finomságokat egyaránt készítek ebből az isteni és vitaminokban gazdag zöldségből. Magas a karotintartalma, így javítja a látást, emellett tele van antioxidánsokkal, így erősíti az immunrendszert is. A megfázás, meghűlés ellen hatékonyan veszi fel a harcot, hiszen C-vitaminban gazdag. Sok benne a rost, így a kiegyensúlyozott anyagcserében is fontos szerepet játszik. Magas káliumtartalmának köszönhetően pedig vértisztító, méregtelenítő hatású. 


0
Tovább

Egyéjszakás zabkása – 5 féle változatban

A zabkása az egyik legjobb indítása egy napnak, hiszen tele van rostokkal, sokáig biztosítja a jóllakottság érzését, emellett egyenletes vércukorszint-emelkedést biztosít. Igazi energiabomba, így ha tehetem ezt eszem reggelire. Sokszor előre elkészítem egy befőttes üvegben a zabkásámat, gyümölcsökkel, magvakkal és egy éjszakára a hűtőben hagyom, így összeérnek az ízek és mennyei fnomság varázsolható ebből az egyszerű ételből.

Ha ti is szeretnétek finom, laktató és gyors reggelit készíteni magatoknak, próbáljátok ki az egyéjszakás zabkása receptjeimet:

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20160928-egyejszakas-zabkasa.html


0
Tovább

New School of Cooking

Imádom visszanézegetni az iskolás képeimet, ilyenkor teljesen hatalmába kerít a nosztalgia… Itt éppen több száz aprósütemény, keksz elkészítésén vagyok túl, hosszú nap volt, de minden egyes percét imádtam.


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek