Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spanyol ételszeretet

Barcelonában családostul jártunk és mindannyiunkat azonnal megfogott az ott tapasztalt életvidámság, élet- és ételszeretet. Természetesen a városnézések mindig egy-egy ebédbe vagy vacsorába torkollottak, ahol megkóstoltuk az összes nemzeti ételt.

Ha szeretnétek a gasztrotúránkat elolvasni róla kattintsatok a blogposztomra:

http://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20161130-marton-adrienn-edvin-marton-felesege-spanyol-finomsagokrol-ir.html


0
Tovább

Boldog Újévet Kívánok!


0
Tovább

Karácsonyi pihenés

Örülök, hogy végre együtt van a család, kihasználtuk minden egyes pillanatát! :)


0
Tovább

Édesburgonyachips gyömbéres-datolyás mártogatóval

Mindenki imád nassolni. Filmezés, munka vagy egy esős vasárnap délután jó alkalmat ad arra, hogy előkerüljenek a sós, édes és borzasztóan egészségtelen ropogtatnivalók. Lehet egészségesen is nassolni, ezért elhoztam ma Nektek az édesburgonya chips receptemet. Az édesburgonyát a cukorbetegek is fogyaszthatják, emellett nagyon laktató, így bár drágább, mint a sima burgonya, de sokkal kevesebb is elegendő belőle. Az olajos, tojásos majonéz helyett pedig egy egészséges alternatívát ajánlok mellé, egy gyömbéres-datolyás mártogatót, amit vegánok is bátran fogyaszthatnak. Jó nassolást kívánok!

Recept:http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20161106-edesburgonyachips.html

A recept elkészítésénél az Electrolux termékei voltak a segítségemre.


0
Tovább

Nagyváradi kirándulás

Nagyon sűrű hónapokon vagyok túl. A forgatások előkészületei sokszor hajnalban kezdődtek, s nem egyszer késő estig tartottak. Éppen ezért különösen jól esett az a másfél „szabadnap’ december első hétvégéjén, amikor is Nagyváradra kaptam meghívást. Gyönyörű város, alig 3 órára Budapesttől, nem is gondoltam volna, hogy ennyi különlegességet tartogat majd számomra.Minden percét imádtam! :)


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek