Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Turmiximádat

Igazi turmiximádó vagyok! Nemhogy imádom, el nem tudnám képzelni, hogy legalább a héten 3-4 szer a reggelem ne így kezdődjön. Így természetesen a ma reggelt is egy különlegességgel indítottam.


0
Tovább

Meleg póréhagymás saláta aszalt paradicsommal és dióval

A saláták nemcsak hidegen finomak! Ebben a zimankos időben a hideg ételeket nem nagyon kívánja a szervezetünk, éppen ezért egy egészséges, vizaminokban gazdag meleg salátát készítettem a minap. Egy kis aszalt paradicsommal, dióval fűszereztem, így egy pikáns főétel lett a végeredmény, ami akár köretként is megállja a helyét. Igazi, téli finomság.

Kattintsatok a receptért: 

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20161106-meleg-porehagymas-salata.html


0
Tovább

A vörösbab

Imádom a vörös babot! Tudtátok, hogy koleszterincsökkentő (mint a többi bab), megakadályozza a vércukorszint étkezés utáni gyors emelkedését, folyamatos, lassú energiaégetést biztosít. Magas fehérjetartalma miatt jó húspótló, emellett sok magnézium van benne, így jót tesz az idegrendszernek és az izmainknak is.

 


0
Tovább

Mézes-sárgarépakrémleves sárgarépachipsszel

Ahogy érkezik a tél egyre inkább vágyik a szervezetünk a meleg, tartalmas levesekre. Ilyenkor éli igazi szezonját még a sütőtök, így rendszeresen készítek ebből a zöldségből valami finomságot. Az egyik a mézes-sárgarépakrémleves sütőtökkel és sárgarépachipsszel. A chipset a leves betétjeként készítem el. Ehhez megpucolok egy sárgarépát, vékony szeletekre vágom, majd egy kevés olajjal-sóval-borssal keverem össze ( épphogy az olaj elfedje a répaszirmokat). Ekkor egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezem a sárgarépaszeleteket, úgy hogy ne fedjék egymást. 150 fokon 30 perc alatt elkészül a chips. Remek nassolnivaló önmagában is!

Ha érdekel a recept, kattintsatok a linkre:

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20161106-mezes-sargarepakremleves.html

A recept elkészítésénél az Electrolux termékei voltak a segítségemre.


0
Tovább

Ravioli

Készül a ravioli a vacsora vendégeknek. :) Az iskolában megtanították nekünk, hogyan tudunk igazi olasz tésztákat készíteni házilag, így amikor csak tudom házilag gyúrom őket.


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek