Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az 5. családtag

Azt gondolom, hogy valahol ugyanolyan életet élek, mint bármelyik dolgozó többgyermekes családanya. Szerintem manapság senkinek sincs arra ideje, hogy akár órákat a konyhában töltsön, éppen ezért nagyon fontos minden olyan recept, praktika, konyhai eszköz vagy kisgép, ami a munkánkat segítheti. Az egyik kedvencem az Electrolux Assistent robotgépem, mely szinte mindent megcsinál helyettem a konyhában: tésztát dagaszt, ha éppen pizzát vagy kenyeret sütök, habot ver, ha egy gyors süteményt szeretnék készíteni vagy akár húst is aprít és darál. Nálam már ez a kis gép az 5. családtag. Azt szoktam mondani viccesen, hogy van a férjem, a két gyerekem és a robotgépem a konyhában.


0
Tovább

Burgonyaszuflé

Egy hosszú nap után szeretek valami gyors vacsorát készíteni, például az egyik kedvencem a burgonyaszuflé sok-sok sajttal és snidlinggel megfűszerezve. Pillanatok alatt elkészül, próbáljátok ki Ti is! :)


Recept:http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20170119--burgonya.html


A recept elkészítésénél az Electrolux termékei voltak a segítségemre.


0
Tovább

Az USA nemzeti ételei

Több évig éltünk az Egyesült Államokban, így volt tapasztalatom megkóstolni az ország nemzeti ételeit. Sokan a gyorséttermekkel azonosítják az USA gasztronómiáját, vagy azt mondják, nincsen saját konyhaművészete, de ezt több év tapasztalatai alapján meg kell cáfolnom.

Olvassátok el a blogbejegyzésemet az amerikai konyháról:

http://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20170102-marton-andrienn-amerika-gasztronomiajarol-meselt.html


0
Tovább

Fetasajtos barnarizs kockák

Mit lehet csinálni,ha este vendégek jönnek és csak egy kis feta, rizs,sütőtök és bazsalikom van otthon?! Sütőben sült fetasajtos rizskockákat előételnek. :)

A recept elkészítésénél az Electrolux termékei voltak a segítségemre.


0
Tovább

Gratuláció!

Tiszta szívemből gratulálok Széll Tamás​nak és csapatának az idei Bocuse d'Or​-on nyújtott elképesztő teljesítményükért! 4. helyezés, 2 különdíj. Végig drukkoltam a képernyő előtt, a magyar gasztronómia igazi mérföldkőhöz érkezett! :)


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek