Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Banános-zabkásás palacsinta

Ma reggel a férjem egyik kedvencét készítettem, egy banános-zabkásás palacsintát, amit egy kis spenóttal és avokádóval díszítettem. Laktató, tavaszváró reggeli. Próbáljátok ki Ti is! :)

Recept: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20170119-palacsinta.html


0
Tovább

Argentin gasztrokalandjaim

Argentínában egy nyaralásunk alkalmával volt szerencsénk megkóstolni a helyi ételkülönlegességeket. Az biztos, hogy nagyon értenek a húsokhoz, így nem véletlen, hogy életem legfinomabb steakjét is egy argentin származású séf, Juan Amador készítette el nekünk.
 

Blog: http://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20170207-marton-adrienn-argentinaban-kostolta-a-steaket.html


0
Tovább

Tápiókás-mangós puding

fotó: LifeNetwork

A reggeli a legfontosabb étkezés, így próbálom minél változatosabbá tenni. Mostanság édesebb ételekkel indítom a napomat, ma például tápiókás-mangó pudingot készítettem. Percek alatt elkészül és jobb kedvre derít a borús reggeleken.:)

Recept: http://lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20170119-puding.html


0
Tovább

Kedvencem: a bajai halászlé


Pécsett születtem, és sosem tagadtam, hogy a sok jobbnál jobb egészséges étel mellett az egyik kedvencem a mai napig a bajai halászé. Talán elsősorban azért, mert visszahozza a gyermekkorom ízeit, így ha bármikor Pécsre indulok a családomat meglátogatni, mindig teszünk egy kis kitérőt Baja felé, ahol legutóbb a férjemmel egy gyönyörű autentikus helyi csárdában kötöttünk ki, hogy újra megkóstoljuk a híres-nevezetes halászlét. Az étteremben sok-sok dolgot megtudtunk eme helyi különlegesség eredetéről.

Cikk: http://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20170102-marton-adrienn-a-bajai-halaszle-szereteterol-meselt.html


0
Tovább

Valentin napi ébresztő

Holnap már Valentin-nap, így ha szeretnéd reggel valami különlegessel ébreszteni a párodat, akkor lepd meg egy forró csokival, krémes házi kókusztejszínhabbal a tetején... Biztosan leveszed a lábáról! :)

Recept: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20170119-forro-csoki.html


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek