Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

​Húsvéti előkészületek


Készülnek a tojáshéjba töltött desszertek. Kókuszos-tápióka puding, citromkrémmel. Nektek hogy telik a vasárnapotok?! Én, mivel húsvét környékén nagyon sokat forgatok, ezért előre sütöm a finomságokat a blogomra. Március végén ez a desszert is fent lesz az oldalamon.


0
Tovább

egészséges pizza

Nemrégiben a Hotpoint exkluzív rendezvényén 100 főre főztem Lázár Chef-fel, ahol ezeket az ínycsiklandó túró és zabkorpa alapú pizzákat készítettem sós és édes feltéttel... Otthon is többször megsütöttem már, igazi családi kedvenc! 

Recept: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20160928-turo-alapu-pizza.html


0
Tovább

Syrniki – orosz túrópalacsinta

A férjem ukrán származású, így nem hiányozhatnak az autentikus orosz-ukrán ételek az asztalunkról. Az egyik ilyen a syrniki, ami egy túrópalacsinta és a fiaim imádják. Porcukorral és tejföllel a tetején az igazi! :)

Recept: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20170119-syrniki.html
 


0
Tovább

Pirított, karamellizált ropogós müzli


A fiaim egyik nagy kedvence, a pirított, karamellizált, ropogós müzli, ami nem csak ízletes, de nagyon egészséges és tápláló napindító. Érdemes előre több adagot elkészíteni, majd egy csatos vagy befőttes üvegben tárolni, hogy kéznél legyen a rohanós reggeleken! :)

Recept: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20170119-karamellizalt-ropogos-muzli.html


0
Tovább

Konyhakiállítás 2017

Elképesztő hangulat a Whirlpool standján a Konyhakiállításon. 100 főre készítek ropogós kuszkuszos-húsgolyókat, céklás hummusszal és sütőben sült kaprivirágos-sütőtök kockákkal, Lázár Séf segítségével.


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek