Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cukkini kenyér

Ha szeretnétek egy igazi, omlós, puha, ráadásul egészséges kenyeret készíteni akkor próbáljátok ki a cukkinis kenyér receptemet. Elképesztően finom és tökéletes kiegészítője egy laktató reggelinek, vagy vacsinak. :) Ti szoktatok otthon kenyeret sütni?


Recept: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20170313-cukkinikenyer.html


0
Tovább

Thaiföld gyümölcsei

Thaiföldi utazásunk alatt végigkóstoltam az összes gyümölcsöt, amire lehetőségem adódott. Volt, amit a végsőkig imádtam, volt ami külsőre igazán meglepő élményt nyújtott, de összességében mindegyik ízlett, úgyhogy írtam egy kis beszámolót is róluk. Ha esetleg tudtok olyan piacot itthon, ahol találkozhatok bármelyikkel, feltétlen írjátok meg nekem. :)

Blog: http://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20170303-marton-adrienn-thaifoldi-gyumolcsokrol.html


0
Tovább

tesztfőzés

Annyira izgatott vagyok... Nemsokára az egyik szuper budapesti étteremben, vacsoraestem lesz és 5 fogással készülök a vendégeknek Addig pedig folyik a tesztfőzés!


0
Tovább

Glamour 2017

Egy napom képekben. Reggel még a konyhában, este pedig a Glamour Gálán.


0
Tovább

napindító smoothie

Csodálatosan süt a nap, így mielőtt a család felébredt volna, én elmentem futni...:) Mostpedig már a "jól megérdemelt" kicsit meglepő színű, de annál finomabb smoothie-mat iszogatom...


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek