Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

édesburgonya hajó

Ebben a receptemben, a gasztronómia izgalmas ''vizeire evezek'' , mégpedig egy édesburgonya hajóval, amit színes ropogós zöldségekkel és sült-sajtos csirkével töltöttem meg. Azoknak ajánlom, akik bátran vallják a konyhában is, hogy egy étel lehet egyszerű, de nagyszerű. :)

Recept: http://martonadrienn.hu/2017/05/csirkevel-toltott-edesburgonya-hajok-hazi-majonezzel/


0
Tovább

Piac

Ma este 50 főre főzök, így már korán reggel a piacon kezdtem... Nem bántam meg a hajnali kelést...:)


0
Tovább

vegyes saláta pirított tofukockákkal

Ha egy tavaszi, húsmentes ebédre vagy vacsira vágynátok, akkor készítsétek el a vegyes saláta receptemet pirított tofukockákkal. Pillanatok alatt elkészül és nagyon ízletes! :)


Recept: http://www.lifetvmedia.hu/…/ele…/20170119-vegyes-salata.html


0
Tovább

Hajnali halászat

Hajnal 4kor koromsötétben egy halászhajóval kimentünk a nyílt tengerre... Hideg volt, sötét volt, hatalmas szél, a halászok mégis emberfeletti munkát végeznek... Ma velük forgattunk és megtapasztalhattam pár órára, milyen kemény is a tengeri élet... Az elmúlt 1 évben elképesztő csodák történnek velem. Ez a mai reggel is olyan, amit még élek, nem felejtek... Hálás vagyok, nagyon hálás. Köszönöm a szuper csapatnak! :)


0
Tovább

Cantuccini

Megtanultam cantuccinit készíteni!!! Izgalmasan hangzik, amúgy iszonyat egyszerű megsütni. Ez egyébként egy Toszkán eredetű kétszer átsütött keksz, mandulával... Desszertborral isteni.


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek