Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Livorno

Livorno. Halpiac. Reggel 8. Kóstolgatunk. Én már túl vagyok egy kis nyers polipsalátán...#breakfast #livornofishmarket #octopussalad #culinarytrip #toscana #cookingshowhost


0
Tovább

Sült cukkini rudacskák joghurt szósszal

Egy könnyed, egészséges ropogtatnivalót hoztam ma Nektek, ami biztosan jobb kedvre derít Titeket ezen a borús napon. A sült cukkini rudacskák joghurt szósszal igazi tavaszi csemege. Próbáljátok ki ! :)

Recept: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20170313-sult-cukkini-rudacskak.html


0
Tovább

"Lágytojás desszert"

Desszert lágytojás formában?! Miért is ne. A húsvét örömére szerettem volna valami kreatívabb desszertet készíteni, ami nagyon illik az ünnepi asztalra és egyben egészséges “csábítás” az egész családnak. Így született meg a tápióka puding, barackkrémmel, tojásban tálalva.

Recept: http://martonadrienn.hu/2017/04/lagytojas-desszert-avagy-tapiokapuding-barackkremmel/


0
Tovább

Újhagymás remulád mártás

Már csak pár nap és itt a Húsvét, így hoztam nektek egy gyors és kreatív receptet, amit a gyerekek biztosan imádni fognak! :)



Újhagymás remulád mártás

Elkészítés: 10 perc
Mennyiség: 4 fő

Hozzávalók:
2 db tojás
½ db vöröshagyma
2 szál újhagyma, vékony karikákra vágva
100 g majonéz
125 g tejföl
2 ek. tejszínes reszelt torma
só, bors ízlés szerint

1. Lépés
Egy edény forró, lobogó vízben 6 percig főzzük a tojásokat (forrástól számítva). Ha kész, akkor vágjuk apró kockákra. A vöröshagymát szintén, míg az újhagymát vékony karikákra szeleteljük.
2. Lépés
Keverjük össze a majonézt, a tejföllel és a reszelt tormával. A masszába forgassuk bele a tojásos keveréket, majd végül sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Tipp:
Tálalásnak kis befőttes üvegeket használtam, amit fonallal megkötöttem és fél-fél retket tettem a tetejére.


0
Tovább

medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom

Ételstylistként szeretem az ételeket kreatívan tálalni...:) A tavasz, a húsvét sok-sok izgalmas ötletet rejt magában. :) Nemrégiben medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsomokat készítettem, tulipán formában tálalva. Nemcsak csodaszép dísze az ünnepi asztalnak, hanem nagyon finom is.

Recept: http://martonadrienn.hu/2017/04/medvehagymas-turokremmel-toltott-koktelparadicsom/
 


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek