Már csak pár nap és itt a Húsvét, így hoztam nektek egy gyors és kreatív receptet, amit a gyerekek biztosan imádni fognak! :)



Újhagymás remulád mártás

Elkészítés: 10 perc
Mennyiség: 4 fő

Hozzávalók:
2 db tojás
½ db vöröshagyma
2 szál újhagyma, vékony karikákra vágva
100 g majonéz
125 g tejföl
2 ek. tejszínes reszelt torma
só, bors ízlés szerint

1. Lépés
Egy edény forró, lobogó vízben 6 percig főzzük a tojásokat (forrástól számítva). Ha kész, akkor vágjuk apró kockákra. A vöröshagymát szintén, míg az újhagymát vékony karikákra szeleteljük.
2. Lépés
Keverjük össze a majonézt, a tejföllel és a reszelt tormával. A masszába forgassuk bele a tojásos keveréket, majd végül sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Tipp:
Tálalásnak kis befőttes üvegeket használtam, amit fonallal megkötöttem és fél-fél retket tettem a tetejére.