Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

5 ISMERT MAGYAR HÖLGY, AKIKNEK IMÁDJUK A NYÁRI RUHATÁRÁT

Végre beköszöntött a nyári meleg, és a hírességek is szebbnél szebb ruhákban élvezik a jó időt. Ha kíváncsi vagy Debreczeni Zita, Marton Adrienn, vagy Kárpáti Rebeka nyári gardróbjára, akkor kattints!

A szabadon hagyott vállak, a fodrok és az élénk színek hódítanak ezekben a hónapokban. Kiválasztottunk 5 ismert hölgyet, akik szerintünk nagyon jól döntöttek ruhák terén…

Megyeri Csilla stílusát az Édes Életből ismerhetjük már, így semmi meglepő sincs abban, hogy a kicsit elegánsabb ruhát sportosabb cipővel kombinálta. Remekül működik a kettő együtt, nyár lévén pedig a kalap csak pont azon a bizonyos i-n. Megyeri Csilla a FEM3 Caféban mesélt többek közt arról is, hogy mennyire rosszulesett neki, amikor szerelmét sülve-főve együtt látta Cseke Katinkával az Ázsia Expressz forgatásán.

Marton Adrienn az Ízes élet sztárszakácsának színes, mintás ruhája egyszerűen tökéletes és vidám.

Debreczeni Zita bár a golfpályán pózol, meg kell hagyni, hogy kiváló választás ez a sokoldalú összeállítás. Kárpáti Rebeka a szabad vállak mellett tette le a voksát. Rebeka a Több mint TestŐrben mesélt arról, hogy minek köszönheti csodás alakját. Sarka Kata és retró stílusú csíkos ruhája.

Teljes cikk: TV2.hu


0
Tovább

Marton adrienn a különleges kávékról mesélt

Hétköznap van, ami nálam szinte mindig hajnali ébredéssel kezdődik. Ilyenkor általában megiszom a reggeli kávémat, reggelizek és indulhat a munka. Ezen a napon is megbeszélés megbeszélést követett és kivételesen ottthon a nagy rohanásban nem kávéztam. Így vezetett az utam a Dohány utca egyik hangulatos speciality kávéházába.

Teljes cikk: http://martonadrienn.hu/2017/07/marton-adrienn-a-kulonleges-kavekrol-meselt/


0
Tovább

Latte Art kreációk a World of Coffee 2017 kiállításon

Idén Budapesten rendezték meg a World of Coffee 2017-et, ami Európa legnevesebb kávékról szóló eseménye. Én is ellátogattam, hogy találkozzak szakemberekkel, és inspirálódjak, hiszen a kávé és a gasztronómia sok ponton összefonódik.

Cikk: http://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20170628-latte-art-kreaciok-a-world-of-coffee-kiallitason-marton-adrienn.html


0
Tovább

Pop-up brunch kanadai ízekkel

Anatoli Belov kanadai séffel. Rendhagyó pop-up brunch, különleges ételekkel. Imádtam! 

Blog: http://martonadrienn.hu/2017/06/pop-up-brunch-kanadai-izekkel/


0
Tovább

szenvedélyel főz Marton adrienn

A Sikeres Nők magazinban arról meséltem, hogy miért választottam ezt a csodálatos hivatást.

Részletekért kattintsatok a linkre:
http://martonadrienn.hu/…/…/szenvedelyel-foz-marton-adrienn/

 


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek