Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez a szőke bombázó Edvin Marton felesége - Adrienn műsort is vezet

Edvin Marton nyolc éve él boldog házasságban Adriennel.

 

Edvin Marton 2009-ben vette feleségül Gombosi Adriennt, akivel a mai napig ugyanúgy szeretik egymást, mint a megismerkedésük idején. Az egykori szépségkirálynő azonnal elbűvölte a népszerű hegedűvirtuózt, akinek két gyermeket is szült: Maxim 2009-ben, Noel pedig 2011-ben jött a világra.

Marton Adrienn a foglalkozását tekintve privát séf és ételstylist, férjével és két fiukkal pedig három évet Kaliforniában töltött, ahol a modellkedés mellett kulináris művészeteket is tanult. Tavaly pedig műsorvezetőként is bemutatkozott: ő lett ugyanis a TV2-n futó Ízes élet műsorvezetője, de a Life Networkon és a Chili TV-n is találkozhatunk vele.

Cikk: http://femina.hu/hazai_sztar/edvin-marton-felesege/


0
Tovább

Top 5 fagyi és jégkrém recept 

VAKÁCIÓÓÓ! Végre elérkezett a tanév vége, ezért összeállítottam a kedvenc fagyi receptjeimet a nyárra. Próbáljátok ki mindenképp!

Blog:http://martonadrienn.hu/2017/06/top-5-fagylalt-es-jegkrem-recept-a-nyarra/


0
Tovább

Sajttorta New Yorkból

Az amerikaiak kedvence ez a New York-i sajttorta, amit most erdei gyümölcsös öntettel tálaltam. Próbáljátok ki!

Blog:http://martonadrienn.hu/2017/06/new-york-i-sajttorta-erdei-gyumolcsos-ontettel/


0
Tovább

Tésztatorta olasz módra

Az olasz konyha az egyik kedvenceim közé tartozik. Nemrégiben egy húsos cannelloni-ra vágyott a család, gondoltam kicsit egyedibbé varázsolom a tálalással. Tortaformában készítettem el az ételt, amit a férjem és a fiaim is imádtak.

Blog: http://martonadrienn.hu/2017/06/tesztatorta-olasz-modra/


0
Tovább

gourmet fesztivál 2017


Az én élménybeszámolóm a hazai gasztronómia egyik meghatározó eseményéről, a Gourmet Fesztiválról a teljesség igénye nélkül.
Sok szeretettel tőlem, Nektek: :)


Blog: http://martonadrienn.hu/2017/05/gourmet-fesztival-2017/

 


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek