Végre beköszöntött a nyári meleg, és a hírességek is szebbnél szebb ruhákban élvezik a jó időt. Ha kíváncsi vagy Debreczeni Zita, Marton Adrienn, vagy Kárpáti Rebeka nyári gardróbjára, akkor kattints!

A szabadon hagyott vállak, a fodrok és az élénk színek hódítanak ezekben a hónapokban. Kiválasztottunk 5 ismert hölgyet, akik szerintünk nagyon jól döntöttek ruhák terén…

Megyeri Csilla stílusát az Édes Életből ismerhetjük már, így semmi meglepő sincs abban, hogy a kicsit elegánsabb ruhát sportosabb cipővel kombinálta. Remekül működik a kettő együtt, nyár lévén pedig a kalap csak pont azon a bizonyos i-n. Megyeri Csilla a FEM3 Caféban mesélt többek közt arról is, hogy mennyire rosszulesett neki, amikor szerelmét sülve-főve együtt látta Cseke Katinkával az Ázsia Expressz forgatásán.

Marton Adrienn az Ízes élet sztárszakácsának színes, mintás ruhája egyszerűen tökéletes és vidám.

Debreczeni Zita bár a golfpályán pózol, meg kell hagyni, hogy kiváló választás ez a sokoldalú összeállítás. Kárpáti Rebeka a szabad vállak mellett tette le a voksát. Rebeka a Több mint TestŐrben mesélt arról, hogy minek köszönheti csodás alakját. Sarka Kata és retró stílusú csíkos ruhája.

Teljes cikk: TV2.hu