Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvenc ruháim a Story magazinban


0
Tovább

Marton Adrienn kulináris élménye a budapesti várban

A fiam, Maxim és Noel a Nagyinál nyaralnak, én pedig lopok magamnak pár órát a férjemmel, hogy romantikusan, kéz a kézben sétálgassunk a Várban.

Bár nem terveztünk ebédelni, mégis az egyik macskaköves utcácska sarkánál megpillantjuk az egyik leghíresebb angol tévés szakács éttermét. Tágas is, hangulatos is, pont olyan hely, ami akkor is szuper, ha öltönyben megyünk tárgyalni, vagy ha csak egy pólóban és farmerben van kedvünk enni valamit.

Szembetűnő mindenhol a faburkolat, ami az első percttől fogva igazán otthonossá varázsolja a légkört.
A tálaló pulthoz közel ültünk le, így beleshettem az ételek profi előkészítésébe, amit a konyha szerelmeseként, egyszerűen imádtam...

Teljes cikket itt találjátok: Life.hu


0
Tovább

Marton Adrienn a Diner En Blanc nagykövete

Szeptember 9-én. a világ legtitkosabb vacsorája másodszorra öltözteti fehérbe Budapest egyik legszebb szabadtéri helyszínét.

Idén először egyszerre négy nagykövete is van a budapesti Diner En Blanc-nak: Marton Adrienn ;Tatár Csilla, Baronits Gábor és Tóth Marci . A nagyköveti szerep nem csak annyit jelent, hogy arcukat adják egy közösségi kezdeményezéshez hanem azt is, hogy egészen szeptember 9-ig a nagy napig segítik a résztvevőket tanácsokkal, információkkal hogy mindenki még nagyobb örömmel és könnyedséggel tudjon készülni az év egyik legszebb estéjére.

Teljes cikk: martonadrienn.hu

 

 

 


0
Tovább

A Tökéletes-egészséges ajándék

Legyen szó akár születésnapról vagy akár névnapról, gyakran ajándékozunk szeretetünk kimutatásaként különféle bonbonokat. Mindezt úgyis megtehetitek, hogy szeretteitek egészségére is odafigyeltek. Próbáljátok ki ezt a különleges "egészséges sokmagvas csokis bonbont"

Receptért kattintsatok a linkre: Marton Adrienn.hu


0
Tovább

Ragacsos rizs, édes mangóval

Még a télen elutaztunk a férjemmel Thaiföldre és amellett, hogy sokat kirándultunk, a kulináris élvezeteknek is szenteltünk időt. Sokat hallottam már ez előtt is a tradicionális thai ragacsos rizsről, így gondoltam mindenképpen kipróbálom. Szerencsére a bangkoki Nara étteremben volt is erre lehetőségem és egyből a szívem csücske lett ez a mennyei egzotikus finomság. Próbáljátok ki ti is!

 

Receptért kattintsatok a linkre: martonadrienn.hu


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek