Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Life Tv-Édes élet toszkánában

Már nagyon izgatott vagyok, hiszen a mai naptól indul az Új Műsorom "Édes élet Toszkánában" címmel. Ha érdekel Titeket a toszkán életérzés és gasztronómia, akkor tartsatok velem ma 16:30-tól a LifeTv-n.

Az előzetes videót itt nézhetitek meg: www.videa.hu


0
Tovább

Főzés a tv2 Tények extra c. műsorban

A Tv2 Mokkával tett látogatásunk során a Fény utcai piacon nagyon klassz alapanyagokat vásároltunk, amikből a Tv2 Tények Extrában el is készítettem ezt a szuper omlós, rozmaringos sültcsirkét kétféle salátával.

A teljes adást itt tudjátok megnézni: www. tenyek.hu


0
Tovább

TV2 Mokka - Élő bejelentkezés a Fény utcai piacról

Kadlecsek Krisztiánnal éppen a Fény utcai piacon járunk, ahonnan élő bejelentkezéssel Ti is végigkövethetitek utunkat. Fantasztikus alapanyagokat vásárolunk, amikből később remek ételek készülnek. :)

Az élő bejelentkezést megtekinthetitek itt: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Császármorzsa a bécsiek édessége

Elhoztam nektek a bécsiek leghíresebb édességét a sokak számára ismert Császármorzsát, aminek a receptjét kicsit újra gondoltam. Most egészséges köntösben fogyaszthatjátok akár reggelire vagy desszertként. Próbáljátok ki!

Receptért látogassatok el az oldalamra: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Régi ismerős: Nézd csak, kivel pózolt Marton Adrienn

Az Ízes Élet műsorvezetője a Jóban Rosszban korábbi szereplőjével osztott meg fotót, aki nagyon jó barátnője. Emlékszel a sorozat szépséges Lindájára?A gyönyörű színésznő pár éve az USA-ba költözött, karrierje építése mellett ingatlanokkal foglalkozik. Láthatóan kicsattan a boldogságtól!

Teljes cikk: www.tv2.hu


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek