Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

PIKÁNS-RAGACSOS CSIRKESZÁRNYAK, SZILVA BBQ-VAL

Mi lehet a legjobb dolog, ami a csirkeszárnyakkal történhet?!
Hát most elárulom, az, hogy ilyen pácot kaptak! A szilva és a fűszerek, olyan karaktert adnak a csirkeszárnyaknak, amit még ők sem hittek el miközben sültek. Fantasztikus ízbomba! Feltétlenül próbáljátok ki!


Receptért kattintsatok ide: http://martonadrienn.hu/2017/10/pikans-csirkeszarnyak-szilva-bbq-val/


0
Tovább

10 éves a Mom Leroy Bistro-interjú

Nincs kedved főzni, de ötleted sincs, hol ehetnél valami igazán finomat? Az Ízes élet privát séfje, Marton Adrienn szívesen próbál ki jobbnál-jobb éttermeket kedvesével és gyermekeivel, ha ideje engedi. Akadnak azonban kivételes gyöngyszemek is a listán, amiknek Adrienn kiemelt figyelmet szentel.

Hol voltatok legutóbb a családoddal?

Meséltem már, hogy vannak kiemelt helyek, ahová mindig visszatérünk a férjemmel és a gyerekekkel. Hogy hol ebédeljünk, vagy vacsorázzunk, az szinte mindig közös döntés, de persze előfordul, hogy Edvin meglep valamivel. Legutóbb például a Mom Leroy Bistroba mentünk, ami éppen most ünnepeli 10. születésnapját, mégpedig tíz napon keresztül.

Születésnapi partyra is készültök?

Igen, hiszen a 10 napos ünneplés megkoronázásaképp szeptember 29-én, este a Mom Leroy az elmúlt évtized legjobb partijainak hangulatát fogja feleleveníteni. De ígérem, hogy majd arról is beszámolok!

Teljes cikk: www.femcafe.hu


0
Tovább

Forgatuuunk!

Éppen forgatunk!! Gyorsan készítettem egy fotót, mielőtt a stáb megette volna az alkotást.


0
Tovább

Kávékülönlegeségek és a csúcsgasztronómia találkozása

Tegnap megkóstoltam a Kávékaviárt, sőt kevertem magamnak Meggyes limonádét- hidegen áztatott kávéval. Hamarosan olvashattok egy élménybeszámolót tőlem az olasz kávékülönlegességek és a csúcsgasztronómia találkozásáról. #lavazza #lavazzacoffee#afternooncoffee #coffee #fromtorinotobudapest #coffeetime


0
Tovább

SÜTŐTÖKÖS GNOCCHI, MANDULÁS ZSEMLEMORZSÁBAN

Bizony! A gnocchi elkészítésénél, a burgonya remekül helyettesíthető sütőtökkel és édesburgonyával, így egyszerűen varázsolhatunk egészséges, őszi ételeket az asztalra. Próbáljátok ki Ti is!

Receptért kattintsatok a linkre: http://martonadrienn.hu/recept/sutotokos-gnocchi-mandulas-zsemlemorzsaban/


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek