Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez Zsír! interjú sarka katával

Ma a LifeTv-n 16:00 órakor, az Ez Zsír című műsorban toszkánai élményeimről fogok mesélni. Ha gondoljátok, tartsatok velem Ti is!


0
Tovább

Teljes menü ötlet a hétvégére



Ha nem tudjátok, mi kerüljön az asztalra, akkor készítsetek HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTÁT mert az mindig beválik. De ha ez nem lenne elég, mutatok 2 desszertötletet is Hmm... Nektek melyik tetszik jobban?

Receptekért kattintsatok a linkre! www.martonadrienn.hu


0
Tovább

2+1 desszert őszre

Összegyűjtöttem nektek a nyár legklasszabb desszertjeit! Valószínűleg az ősszel sem fogunk tudni ellenálni ezeknek a finomságoknak. Ti mit gondoltok?

Recepteket itt találtok:www.martonadrienn.hu


0
Tovább

HELLO MAGAZIN - 2017/09

Megjelent a HELLO! magazin, 6 oldalon keresztül velem. Csoda helyen fotóztunk, csoda ruhákban!

Teljes cikket itt olvashatjátok:www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Étterem a Feneketlen-Tónál

Meggyőződésem , hogy nincs is jobb egy nyári sétánál egy költői helyen, legalábbis ami a kikapcsolódást illeti. Egy kedves barátnőmmel júniusban szorítottunk magunknak egy kis ,"énidőt" amikor a nagy beszélgetés közepedte a Feneketlen-tó partján rátaláltunk egy étteremre, amiről úgy gondoltuk, hogy tökéletes befejezése lesz a találkozásunknak.



A teljes cikket itt olvashatjátok el: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek