Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

“PIÑA COLADA“ SAJTTORTA

Két dolog van, ami után szerintem sokan vágyakozunk a téli időszakban: a trópusi hangulat és a sajttorta. Most ezt a két összetevőt egyesítettem ebben a finomságban, a végeredmény pedig, egy ananászos-kókuszos, mennyei pohárdesszert lett. Próbáljátok ki Ti is!

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

BOCK CAPELLA RECEPTVERSENY

HA SZERETITEK A BOCK BOROKAT  ÉS OTTHONOSAN MOZOGTOK A KONYHÁBAN, MOST ÉRDEKES KIHÍVÁS ELÉ ÁLLÍTUNK TITEKET. ALKOSSÁTOK MEG A CAPELLA 2008-CAL LEGJOBBAN PÁROSÍTHATÓ ÉTELT ÉS NYERJÉTEK MEG ÉRTÉKES NYEREMÉNYEINK EGYIKÉT.

Részletekért kattintsatok ide:www.bock.hu


0
Tovább

Vacsora az Argentin Nagykövetségen

A karácsonyi időszak bővelkedett a különleges helyek és ízek felfedezésében. Többek között meghívást kaptam az Argentin Nagykövetségre is, ahol egy igazán különleges vacsorán vettem részt, amiről bővebben itt olvashattok: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Spenótos tortillába töltött, csirkemell csíkok

Ha szeretitek a mexikói hangulatú ételeket, mindenképp próbáljátok ki ezt a tortillát, amit most trikolor paprikával és egy ellenállhatatlan tejfölös mártogatóssal kínálok:)

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Sörvcsora

Sokszor hallani, hogy különböző fogásokhoz, milyen borok passzolnak, ám annál kevesebb információnk van arról, hogy a különféle sörök hogyan működnek bizonyos ételekkel. Pedig ez a kesernyés ital nagyon jó kísérője lehet egy ebédnek vagy akár vacsorának is. Ha érdekel Titeket milyen élményekkel gazdagodtam, kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek