Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Martini Negroni rendezvény

Nagy izgalmakkal kezdődött az újév. Ez annak is köszönhető, hogy rengeteg új dolog felé nyitottam kezdve a tavalyi évvel, melyeknek a gyümölcse most érik be igazán. Tudjátok, hogy a jó kezdeményezéseknek, kreatív ötleteknek és innovációknak mindig nagyon örülök, így a Martini legújabb eseményének, a Martini Negroni koktél exklúzív bemutatójának is.  Nagyszerű élményekben volt részem, hiszen a rendezvényen a márka nagykövetével együtt készíthettem el ezt az italt, és nem utolsósorban megálmodhattam az ízlésemhez legközelebb álló, valamint a koktélhoz legjobban illő ,,fingerfood“-ot is.

 Teljes cikkért kattintsatok ide: www.femcafe.hu

 


0
Tovább

Osztrák síelős ételek

Minden évszaknak megvan a maga csodálatos varázsa, így a hűvös téli időnek is. A napokban ellátogattam a családommal Ausztriába, ahol finomabbnál, finomabb ételeket kóstoltam.

Teljes cikkért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Valentin-napi popcorn

Néha nem is kell sok, hogy kimutassuk a szeretetünket. A popcorn szerelmesei ennek az ötletnek biztosan fognak örülni, hiszen nincs is szükség másra, mint frissen pattogatott kukoricára, mézre és egy kevés színes szórócukorkára.
 

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Epres Milkshake

Megihletett a Valentin-nap. Találtam itthon fagyasztott epret, úgyhogy csináltam egy színes shake-et magamnak és persze Edvinnek is. Ha még nincs ötletetek, hogy mivel lepjétek meg a párotok, ez reggeli kezdésnek tökéletes lesz:-)
 

Próbáljátok ki! www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Sós gesztenyekrémleves, pirított baconnel

A gesztenyéhez legtöbbször édes ízvilágot társítunk, de sokan nem is sejtik mennyire jó a sós változata is. Most egy tejszínes krémlevest készítettem ebből a csodás alapanyagból, amit ropogósra pirított bacon kockákkal díszítettem.

Receptet itt találtok: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek