Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kis énidő!!!

NYÍLT NAP A LE SALON-BAN!!Most, hogy megújult a Le Salon kozmetika, november 11.-én nyílt napot tartanak a lányok reggel 8:00-17:00-ig, ahol bemutatók, kedvezmények és ajándékok várnak rátok. Ha szeretnétek ellátogatni hozzájuk, telefonon vagy akár személyesen is tudtok jelentkezni.

Részletek és elérhetőségek itt:http://martonadrienn.hu/2017/11/nyilt-nap-a-le-salonban/


0
Tovább

ANUGA TASTE INNOVATION SHOW

Újabb magyar siker Kölnben! Az ANUGA Taste Innovation Show-n jártam, ahol bemutatták a díjnyertes meggymagolajat. Ha érdekel Titeket is az újdonság, olvassátok el a cikket!

Teljes cikk: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Hortobágy és gasztronómia

Sokszor mesélem, hogy mennyire szeretek utazni. Van egy város Magyarországon, ahová a családdal gyakran ellátogatunk, ez nem más mint Debrecen. Szeretem ezt a helyet. Legutóbb is itt jártunk , de most nem hagyhattuk ki a várostól közel 40 km-re található, délibábjairól híres Hortobágyot sem.

Teljes cikk: http://martonadrienn.hu/2017/10/life-hu-hortobagy-ahogy-mi-szerettuk/


0
Tovább

Mindjárt Halloween

Mindjárt itt van Halloween és hogy a cukorbetegek se maradjanak ki a mókából, elkészítettem ezt a szupi koporsót, ami igazából egy CÉKLÁS BROWNIE!!!

Receptet itt találtok: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

2.Asia Gastro Fesztivál

2017. októberében került megrendezésre a 2. Asia GastroFesztivál, aminek én is részese voltam, ugyanis élőben készítettem el két receptemet is, amiket természetesen az ázsiai ízjegyek ihlettek. Nagyon élveztem a rendezvényt és a sok érdeklődő tekintetet. Ráadásul külön örömmel töltött el, hogy a kóstoló után a közönség is nagyon elégedett volt az elkészült ételek ízeivel. Teljesen más élmény volt így főzni és remélem lesz még alkalmam nem csak  a Tv-n keresztül, hanem személyesen is átadni a tudásomat az embereknek.


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek