Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mogyorós Lazac, édeskömény salátával

Már csak pár nap és itt a Karácsony! Ez a mogyorós lazac azon kívül, hogy könnyedén beilleszthető a cukorbetegek étrendjébe, igazi éke lehet a karácsonyi menünek! Próbáljátok ki Ti is!

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Ehető- és szépítő ajándékok karácsonyra

Tudjátok mit szeretek a karácsonyban, azt leszámítva, hogy a családommal tölthetem, hogy nem kell rohanni sehova és hogy megnézhetem a Reszkessetek betörők c. filmet (megint.. ) ?!

Azt, hogy rájöttem ennyi idő után, hogy amit a nagymamám, mondott, az tényleg igaz volt… A készített ajándék sokkal személyesebb, mint a vásárolt.

Ti melyiket készítenétek el?

Recepteket itt találtok:www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Forrócsokoládé, olvasztott mogyoróvajjal

Kinek van meg az az érzés, amikor a téli hidegből belépve a lakásba, szépen lassan átmelegszünk és a lelkünk megnyugszik, hogy ,,végre itthon vagyunk”?! Nos, én most értem haza és a lelkemnek bizony most nagyon jót tesz ez az igazán különleges forrócsoki. Lepjétek meg Ti is szeretteiteket ezzel a finomsággal!

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Gesztenyekrémleves "Latte"

Ha igazán emlékezetessé szeretnétek tenni a karácsonyi menüt, mindenképp próbáljátok ki ezt az ünnepi hangulatú levest, amit most marcipánnal töltött meggyel díszítettem.

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Új karácsonyi receptek

Az ünnepek közeledtével újabb egészséges recepteket osztok meg Veletek a LifeTv-n, december 1-31-ig a hét minden napján négy alkalommal: 07:00; 10:00; 14:00 és 19:00 órakor.

Teljes cikk: www.origo.hu


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek