Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Oreo Sajttorta

Szerintem a hétvégén sikerült elkészítenem a tortaimádók álmát. Ebben a csokis -kekszes krémsajttortában megvan minden, amire azt mondhatjuk: ,,Megérte elkészíteni".

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Tökmagos-céklapesto spagetti

Imádom az olaszos ételeket, a pesto-s tésztáról nem is beszélve! Most viszont úgy gondoltam, kicsit változtatok a jól megszokott bazsalikomos-paradicsomos szószon, így megalkottam ezt a csodaszép céklapestot, amit tökmaggal és parmezán sajttal bolondítottam meg! Majd ezt kevertem össze spagettive. Érdemes dupla adagot készíteni, mert ellenállhatatlanul finomra sikerült! Próbáljátok ki Ti is!

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Sajtos-Magvas rudak

Ki ne emlékezne a nagyi sajtos stanglijára? No, azért nem ugyanaz…, de legalább annyira jó! Túró, paprikás sajt, fűszerek és minden ami jó, bele vagy éppen rákerült erre a fincsi sörkorcsolyára. Esti filmezéshez, kártyázáshoz, barátoknak, anyukáknak, apukáknak mindenkinek ízleni fog:)

A receptet itt találjátok: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Ételfotózás

Imádok főzni! Ezt sokan tudják rólam és talán azt is, hogy ebben a szakmában tudom a kreativitásom a legjobban megélni. Ám az ízek szeretetén kívül van egy másik szenvedélyem is, mégpedig az ételek esztétikus tálalása, azaz az ételstyling. Ha szeretnétek rólam többet megtudni ebben a témában kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu
 


0
Tovább

Sós- és édes mandularopogós

Ti a sós vagy az édes ízek rajongótáborát erősítitek? Tegnap este a fiúkkal filmmaratont tartottunk, amihez elengedhetetlen volt egy kis egészséges nassolnivaló. Nálunk nincs otthon egyetértés ebben a kérdésben, mert míg én a sós nasikat szeretem, a fiúk az édeset. Szerencsére nem kellett választanunk, mert a mandula így is, úgy is, nagyon finom. Próbáljátok ki Ti is!

Receptért látogassatok el az oldalamra: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek