Ahogy érkezik a tél egyre inkább vágyik a szervezetünk a meleg, tartalmas levesekre. Ilyenkor éli igazi szezonját még a sütőtök, így rendszeresen készítek ebből a zöldségből valami finomságot. Az egyik a mézes-sárgarépakrémleves sütőtökkel és sárgarépachipsszel. A chipset a leves betétjeként készítem el. Ehhez megpucolok egy sárgarépát, vékony szeletekre vágom, majd egy kevés olajjal-sóval-borssal keverem össze ( épphogy az olaj elfedje a répaszirmokat). Ekkor egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezem a sárgarépaszeleteket, úgy hogy ne fedjék egymást. 150 fokon 30 perc alatt elkészül a chips. Remek nassolnivaló önmagában is!

Ha érdekel a recept, kattintsatok a linkre:

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20161106-mezes-sargarepakremleves.html

A recept elkészítésénél az Electrolux termékei voltak a segítségemre.