Ha egészségesen szeretnénk étkezni akkor sem kell lemondanunk kedvenc ételeinkről, csupán egy kicsit változtatnunk kell az elkészítésükön. Így van ez a pizza esetében is, ahol fehér liszt helyett túrót és zabkorpát használtam, a feltétekkel viszont nem spóroltam. A végeredmény egy laktató és egészséges finomság lett. amit bűntudat nélkül ehetünk. Az elkészítésnél nekem mindig a hagymaszeleteléssel gyűlt meg a bajom, nehezen tudtam könnyek nélkül megállni. Erre egy szuper praktikát hoztam Nektek:

Tegyétek egy nejlonzacskóba a hagymákat, majd 6-8 percre rakjátok be a mélyhűtőbe. Vegyétek ki és szeletelhetjük is! Ennek a módszernek hála az illóolajok lassabban szabadulnak fel a zöldségből, így nem irritálja már a szemünket. Próbáljátok ki! :)

A pizza recepteket az alábbi linken találjátok:

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/eletmod/20160928-turo-alapu-pizza.html