Nektek mi jut eszetekbe először Mexico-ról?! Nekem egyértelműen a minden jóval megtöltött Taco! Ha még nem próbáltátok ezt a dél-amerikai fogást, most megmutatom Nektek, hogy én hogyan készítem.
Recept: www.martonadrienn.hu
Nektek mi jut eszetekbe először Mexico-ról?! Nekem egyértelműen a minden jóval megtöltött Taco! Ha még nem próbáltátok ezt a dél-amerikai fogást, most megmutatom Nektek, hogy én hogyan készítem.
Recept: www.martonadrienn.hu
A gyerekek gyakran válogatnak, ha ételekről van szó ez nálunk sincs másként. A Fem3Café-ban olyan alapanyagokból készítettem ízletes falatokat gyerekzsúrra, amit normál esetben mumusként emlegetnek a gyerekek.
Nézzétek csak : www.martonadrienn.hu
Nemrég tettem egy kis gasztrotúrát Nápolyban. Elképesztően szuper volt! Ha kíváncsiak vagytok milyen is az igazi burrata vagy éppen milyen menő desszerteket kóstoltam, itt elolvashatjátok: www.martonadrienn.hu
OPEN FARM DAY BUDAPEST 2018❗Nagyszerű kezdeményezés indul Budapesten, ugyanis képzeljétek, hogy a nemzetközileg nagy hírnévnek örvendő Open Farm Day most itthon is megrendezésre kerül, az én legnagyobb örömömre! Gyertek Ti is! #azenpiacomhu #foodhub #openfarmdaybudapest #openfarmday
Részletek: http://martonadrienn.hu/2018/06/open-farm-day-budapest-2018/
Már alig vártam, hogy megérkezzen az eperszezon és ezzel együtt a lekvárkészítés ideje! Ha Ti is odáig vagytok az eperlekvárért, próbáljátok ki ezt a rozmaringos változatot.
Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu