Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti tipp

Idén úgy döntöttem eltérek a megszokott húsvéti tálalástól, és kicsit feldobom a már jól bevált főtt sonka receptemet.. Ha szeretnétek valami igazán kreatívat alkotni idén húsvétkor, akkor a finom sonka mellé mindenképp készítsetek egy ínycsiklandó remulád mártást vagy rendhagyó lágytojást, nyers zöldség pálcikákkal....vagy akár mindkettőt

Recept az oldalamon!


0
Tovább

Limeos-Avokádós torta, sárgabarackkal 

Az ünnepek gyakran fejtörést okoznak azoknak, akik valamilyen ételintoleranciájuk miatt, nem fogyaszthatják a hagyományos ünnepi menüt. Még szerencse, hogy éppen van egy nagyon szuper torta receptem, ami mind hangulatában, mind pedig a friss ízvilágának köszönhetően tökéletesen illik a húsvéti asztalra. Természetesen tej,-liszt és finomított cukormentesen
 

Receptet itt találtok!


0
Tovább

Toong Tong Gong

Nagyon szeretem a tengeri “herkentyűket” és egyébként úgy látom, hogy Ti is! Ezeket a garnélarákos kis tésztabatyukat még Thaiföldön tanultam elkészíteni, egy helyi séftől. Mondanom sem kell, hogy egyből felkerült a “kedvenc ételeim” listára. Próbáljátok ki Ti is:-)

Receptért kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Krémes csokoládé bomba, mogyorókéregben

Itt a jó idő és én már annyira belelkesedtem, hogy egy igazi tavaszváró finomságot készítettem lágy csokoládékrémmel és tört mogyoróval.

Recept: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Klasszikus bécsi kávéreceptek

Ti tudjátok, hogy mik a bécsi kávéklasszikusok? Na és azt, hogy az elnevezések pontosan mit is takarnak vagy hogyan kapcsolódik a költészethez?


Ha kíváncsiak vagytok rá kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek