Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a Grillszezon!

Baconös sertésnyársak, tornádó burgonyával! Ha kedvet kaptok egy kis kerti grillezéshez vagy otthoni sütögetéshez, próbáljátok ki ezt a minden ízében különleges receptet. Ti grilleztetek már idén?

Recept: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Gourmet fesztivál

Hogy telik a vasárnapotok? Mi a családdal kilátogattunk a Gourmet fesztiválra, ahol finomabbnál- finomabb ételeket kóstoltunk meg. Ha kedvet kaptok gyertek Ti is!
 


0
Tovább

Konyhatündér

Május 12.-én elindult az új műsorom a TV2-n. Ha lemaradtatok volna az első adásról, itt visszanézhetitek: www.tv2.hu


0
Tovább

Tenkes csárda

Nem titok, hogy ugyan Budapesten élek és a munkám is ide köt, de a mai napig szívesen utazom haza Pécsre a szüleimhez és nagy örömmel kutatom fel az ország gasztrogyöngyszemeit a térségben. Ha kíváncsiak vagytok milyen élményekkel gazdagodtam kattintsatok ide: www.martonadrienn.hu


0
Tovább

Tenkes Csárda

 Ma reggel a TV2 Mokkában ínycsiklandó sertésnyársakat készítettem. De, hogy miért is egészséges a sertéshús?! Az interjúból megtudhatjátok:
www.martonadrienn.hu #serteskampany #grillszezon

 


0
Tovább

privatsef

blogavatar

Eredetileg közgazdászként végeztem, majd szépségkirálynőként és modellként sok országba eljuthattam, ahol új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg. Az étel és a főzés iránti szenvedélyem pedig egyre inkább előtérbe került, és rájöttem sokkal inkább a konyhában érzem jól magam. Így mikor családommal Kaliforniában éltünk, jelentkeztem a New School of Cooking intézménybe, ahol diplomát szereztem Kulináris Művészetekből, majd a Cordon Bleun folytattam tanulmányaimat. Los Angelesben dolgoztam, mint privátséf és ételstylist. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra. Úgy gondolom, az életben minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Szeretném, ha ösztönözne Mindenkit ez a személet! Azt tudom, hogy engem mi inspirál: a férjem büszke tekintete, a két fiam egészsége vagy akár egy jóízű beszélgetés, egy közösen elfogyasztott vacsora során.

Utolsó kommentek